Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: ”Πάτα το κουμπί παιδάκι μου, βλέπεις τρένο”; Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι μπάρες στις διαβάσεις του τρένου μέσα στη Λαμία λειτουργούν ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα…

Όταν περνάει το τρένο δεν κατεβαίνουν, όπως θα έπρεπε, για να σταματήσουν αυτοκίνητα και πεζοί, ενώ αντίθετα κατεβαίνουν όποτε αυτές θέλουν, σταματώντας την κυκλοφορία και φυσικά με κίνδυνο να χτυπήσουν διερχόμενο αυτοκίνητο ή δικυκλιστή.

Οι οδηγοί περιμένουν υπομονετικά, το τρένο δεν εμφανίζεται, αρχίζουν τα κορναρίσματα και επικρατεί ένα κουμφούζιο. Εδώ είναι που παρεμβαίνει η “γιαγιά σταθμάρχης”.

Χθες το απόγευμα λοιπόν (25-09-2011) στη διάβαση της Λ. Αθηνών στη Λαμία, οι μπάρες αποφάσισαν να κατέβουν από μόνες τους. Πέρασαν αρκετά λεπτά και κάποιοι που κατάλαβαν τι συμβαίνει άρχισαν τα κορναρίσματα, αλλά οι μπροστινοί οδηγοί δεν ξεκινούσαν…

Τότε όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο lamiareport.gr, μια γιαγιά από κοντινό μπαλκόνι φωνάζει στον πιτσιρικά που στεκόταν στο πεζοδρόμιο: ”πάτα το κουμπί στις ράγες παιδί μου, δεν περνάει κανένα τρένο, μόνες τους κατέβηκαν πάλι”!

Αυτόπτης μάρτυρας που το άκουσε “τρελάθηκε” και τελευταία στιγμή πρόλαβε να τραβήξει με το κινητό του τον πιτσιρικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αμισθί μάλιστα, στον πολύπαθο ΟΣΕ. Δείτε το βίντεο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε