Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και… βρέθηκε στο νοσοκομείο

Λαμία: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και… βρέθηκε στο νοσοκομείο

Μια κατάληξη που δεν τη φανταζόταν είχε για μια ηλικιωμένη στην Λαμία η… απόπειρα να πετάξει τα σκουπίδια. Κι αυτό γιατί μετά από λίγη ώρα βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Η 74χρονη καθώς πήγαινε προς τον κάδο, δέχθηκε επίθεση από έναν αδέσποτο σκύλο. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω και να σπάσει το ένα ισχίο της από την πτώση.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στο lamiaReport.gr το περιστατικό: «Τώρα τι να πω σε ποιους να ρίξω το φταίξιμο; Ποιος θα πληρώσει την ταλαιπωρία αυτής της γυναίκας ; Ποιος θα πληρώσει τον πόνο της, τα έξοδα της; Ποιος θα κρατήσει τα παιδιά μου για να πάμε εμείς να δουλέψουμε να μπορούμε να πληρώσουμε όλα τα άλλα».

Παράλληλα απηύθηνε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση:«Το πρόβλημα το βλέπουμε όλοι. Ίσως να πιστεύουμε ότι δε θα τύχει σε μας και να το προσπερνάμε. Εγώ εύχομαι μόνο μη γίνει κάτι χειρότερο από αυτά που έχουμε δει και διαβάσει. Η μητέρα μου δεν πείραξε κανένα σκυλί. Ένας κύριος που τη βοήθησε μου είπε ότι το σκυλί έχει πρόσφατα γεννήσει και προστατεύει την περιοχή του. Φυσικά και δεν καταλαβαίνουν τα σκυλιά και λειτουργούν από ένστικτο. Εμείς όμως που καταλαβαίνουμε δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για το πρόβλημα που έχει ξεφύγει; Πότε θα εφαρμόσουμε τους νόμους όταν θα γίνει κάτι ακόμη πιο άσχημο;»…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις