Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Σπαραγμός για τον Γιάννη Ραχιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο, μπροστά στον κολλητό του φίλο [pics]

Λαμία: Σπαραγμός για τον Γιάννη Ραχιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο, μπροστά στον κολλητό του φίλο [pics]

Σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του άτυχου νεαρού στο facebook. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας…

Δυο νεαροί Λαμιώτες είχαν πάει για διασκέδαση στο πάρτι νεολαίας στην Λαδικού Υπάτης και επέστρεφαν το πρωί στη Λαμία. Το αυτοκίνητο, ένα κόκκινο παλιό Toyota starlet, οδηγούσε ο 33χρονος Γιάννης Ραχιώτης, αλλά ήταν ιδιοκτησίας του φίλου του, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού. Γύρω στις 07:00 το πρωί αμέσως μετά τη νέα γέφυρα του Σταυρού ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο ανατράπηκε μέσα στο δρόμο. Δυστυχώς ο άτυχος 33χρονος, που δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

Ο φίλος του δεν έπαθε τίποτα και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος. Ο Γιάννης Ραχιώτης διέμενε στη Λαμία, αλλά είχε καταγωγή από τη Λαδικού Υπάτης, όπου πηγαινοερχόταν συχνά, αφου εκεί είχε διάφορες αγροκτηνοτροφικές εργασίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την κοινότητα, όπου ο Γιάννης ήταν πολύ αγαπητός. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού ανέβαλε τη σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση, μετά την τραγική είδηση για τον χαμό του 33χρονου. Επειδή πολλοί φίλοι αναγνώστες ρωτάνε πότε θα γίνει η κηδεία του, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί γιατί προφανώς θα πρέπει πρώτα να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις