Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Λαμία: ”Βαριέμαι να παίζω! Καλύτερα να μιλήσω με καμία γκόμενα”!

Αραχτός και απότομος. Ένας άνθρωπος που πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο για δουλειά γραφείου αλλά… βαριέται φρικτά τη μονοτονία, όπως θα διαπιστώσετε! Δουλειά λοιπόν; Last year…

Η καταγγελία έγινε στο lamiareport.gr και αναφέρεται στην “εξυπηρέτηση” της οποίας έτυχε δημότης της Λαμίας στα ΚΕΠ του δήμου στην οδό Λεωνίδου.

”Αυτό που έγινε σήμερα στα ΚΕΠ στην οδό Λεωνίδου δεν έχει προηγούμενο και εξηγούμαι: Για να διεκπεραιώσω κάποιες δουλειές σε δημόσιες υπηρεσίες για λογαριασμό συγγενικού μου προσώπου έπρεπε να γίνει εξουσιοδότηση σε υπεύθυνη δήλωση και να σφραγιστεί στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής, όλα καλά μέχρι εδώ, μιας και το είχα ξανακάνει στα ΚΕΠ, που λειτουργούν στο νέο κτίριο του Δημαρχείου, στο παλιό νοσοκομείο. Εκεί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, με εξυπηρέτησαν άψογα και υπεύθυνη δήλωση μου έδωσαν και ήταν και ιδιαίτερα κατατοπιστικοί.

Σήμερα όμως έπρεπε να κάνω το ίδιο στα ΚΕΠ που βρίσκονται στην οδό Λεωνίδου, πάνω από το δημοτικό parking, μπήκα μέσα καλημερίζοντας τους υπαλλήλους και γνωρίζοντας την διαδικασία τους είπα τι ακριβώς ζητούσα:

-Καλημέρα, μια υπεύθυνη δήλωση θα ήθελα σας παρακαλώ

-Δεν έχουμε… στο περίπτερο! (ήταν η απάντηση ενός κυρίου που απασχολούνταν στον υπολογιστή, ενώ αδιάφορα λιμάριζε τα νύχια της δίπλα μια άλλη υπάλληλος)

-Μα, απ’ όσο ξέρω από άλλα ΚΕΠ μπορείτε να μου χορηγήσετε, εάν μπορείτε εκτυπώστε μια από το ίντερνετ.

-Δεν δουλεύει τίποτα…στο περίπτερο

Πήγα λοιπόν στο περίπτερο και αγόρασα μια υπεύθυνη δήλωση. Η συνέχεια στο γραφείο του κυρίου στο ΚΕΠ:

-Ορίστε η υπεύθυνη δήλωση ορίστε και οι ταυτότητες
-Δεν μπορώ εγώ, στην κυρία δίπλα
-Ορίστε κυρία μου…

Όσο με εξυπηρετούσε η κυρία, χτυπάει το κινητό του κυρίου και λέει: ”Δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα. Βαριέμαι. Παίζω πόκερ στο facebook και δεν μου κάθεται ούτε ζευγάρι. Θα μιλήσω με καμιά γκόμενα να περάσει η ώρα”!

Όλα αυτά σε κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών, μπροστά σε έναν πολίτη που έγινε μπαλάκι μέχρι να εξυπηρετηθεί. Άραγε… βρήκε τρόπο ο άνθρωπος να περάσει ευχάριστα μέχρι να τελειώσει η δουλειά του;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε