Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λαμία:”Έξω ο Χομεϊνί”-Βίντεο με το άγριο γιουχάισμα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Λαμία:”Έξω ο Χομεϊνί”-Βίντεο με το άγριο γιουχάισμα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, τη στιγμή που ο Μητροπολίτης περνούσε μπροστά από τους συγκεντρωμένους της δημοτικής κίνησης “Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία” για να πάρει τη θέση του στην εξέδρα, κάποιοι φώναξαν “Έξω ο Χομεϊνί.. Λεφτά υπάρχουν για τα ταμεία, ελάτε να τα πάρετε από την εκκλησία…”

Ο Μητροπολίτης φανερά εκνευρισμένος σταμάτησε και τους είπε: “Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε.. Χομεϊνί εμένα; Δεν ντρέπεστε λίγο;”

Δείτε το video του LamiaReport

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε όμως και ο περιφερειάρχης. Όπως αναφέρει το lamiastar.gr οι εργαζόμενοι της ΣΤΛ τον αποδοκίμασαν κατά την διάρκεια της διέλευσης της πομπής κλήρου και επισήμων μετά την κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου.

Οι εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής τράπεζας Λαμίας ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο της Τράπεζας η οποία με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας έκλεισε την περασμένη Δευτέρα. Οι εργαζόμενοι είχαν αναρτήσει ένα πανό που γράφει Λαμιώτη κλείνουν την τράπεζά σου…σειρά έχει το σπίτι σου!

το πανό των εργαζομένων

Οι αρχές είχαν λάβει πρωτοφανή μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων έχοντας στήσει παντού κάγκελα.

Στην πλατεία Ελευθερίας που είχε στηθεί η εξέδρα, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά από νωρίς πρωί και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε σε σιδερόφραχτο κλοιό.

Όπως αναφέρει το LamiaReport ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσοι αστυνομικοί ένστολοι ή μυστικοί σε παρέλαση.


Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι χθες συνεργεία του δήμου μάζεψαν και όλα τα νεράντζια από τις “θρυλικές” νεραντζιές της πλατείας Ελευθερίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε