Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία:Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην γκαρσονιέρα του Θεοφίλου-Τι ελπίζει η αστυνομία…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για πέντε ολόκληρα 24ωρα οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έκαναν φύλλο και φτερό το κρησφύγετο του Τάσου Θεοφίλου, στον αριθμό 21 στην 10η πάροδο της Τυμφρηστού στη Λαμία.

Από τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας (20-08-2012), που έφτασαν στη Λαμία, μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (25-08-2012), που αποχώρησαν, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έψαξαν κυριολεκτικά πόντο – πόντο, την γκαρσονιέρα που είχε νοικιάσει ο 30χρονος αντιεξουσιαστής και την οποία μάλιστα επισκέφθηκε αμέσως μετά την αιματηρή ληστεία της Πάρου, λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Όπως είπαν γείτονες στο lamiareport.gr, οι αστυνομικοί όλες αυτές τις ημέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπό το άγρυπνο βλέμμα του εισαγγελέα, δούλευαν μεθοδικά και διακριτικά, ατελείωτες ώρες. Τους έβλεπαν μόνο όταν έβγαιναν για λίγο στις βεράντες ή στο πίσω στενό δρομάκι, για να πάρουν ανάσα, ανοίγοντας τις ειδικές άσπρες στολές, που χρησιμοποιούσαν, για να “ακτινογραφήσουν” κάθε λεπτομέρεια στη γκαρσονιέρα του περιφερειακού της Λαμίας.

Όλες αυτές τις ημέρες στο σημείο υπήρχε 24ωρη βάρδια από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Πέρα από τα αρχικά ευρήματα, τα οποία εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έκαναν φύλλο και φτερό το κρησφύγετο προσπαθώντας κυρίως να εντοπίσουν γενετικό υλικό. Έστω και μια τρίχα να βρεθεί, μπορεί να ξετυλίξει ολόκληρο κουβάρι, έλεγε χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα των ευρημάτων, του εξονυχιστικού αυτού ελέγχου, θα δώσουν απαντήσεις, εάν στο κρησφύγετο της Λαμίας βρέθηκαν και άλλα άτομα εκτός από τον Θεοφίλου και αν αυτά ανήκουν στα ήδη γνωστά άτομα ή είναι νέα πρόσωπα που δεν γνωρίζει η Αντιτρομοκρατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεοφίλου:”Δεν ήμουν καν στην Πάρο” – Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Τι λέει ο “τοξοβόλος” για την αιματηρή ληστεία στη Πάρο

Μια τηλεκάρτα, 7 κλειδιά και ο… τοξοβόλος – Νέα στοιχεία για τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στην Πάρο

Θεοφίλου: “Ήμουν δεμένος όταν μου πήραν γενετικό υλικό” – Τι είπε στην απολογία του

Συνήγορος Θεοφίλου: Δεν έγινε σωστά η λήψη DNA – Πέντε κρησφύγετα πίσω από τα κλειδιά που βρέθηκαν επάνω του; – “Λαμπίκο” η γιάφκα της Λαμίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε