Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Αστυνομικοί έδωσαν τέλος στην ”κόλαση” 20χρονης-Την εξέδιδαν 5 φορές την ημέρα!

Λάρισα: Αστυνομικοί έδωσαν τέλος στην ”κόλαση” 20χρονης-Την εξέδιδαν 5 φορές την ημέρα!

Το ζευγάρι των προαγωγών της, είχε βρει τον τρόπο να θησαυρίζει – Είναι χαρακτηριστικό ότι στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν σχεδόν 50.000€…

Θύμα μια 20χρονη Ρουμάνα που ήρθε στη χώρα μας και έπεσε στα δίχτυα του αντρόγυνου. Ενός 59χρονου Έλληνα και μιας 26χρονης Ρουμάνας, που είχε αναλάβει να φέρνει γυναίκες από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ, δήθεν για να δουλέψουν ως σερβιτόρες στο κατάστημά τους.

Όταν έφταναν όμως, τους έπαιρναν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τις φυλάκιζαν στο σπίτι τους και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται. Οι εισπράξεις πήγαιναν στα χέρια του ζευγαριού. Όλα αυτά έφτασαν στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης και στήθηκε επιχείρηση.

Ένας αστυνομικός τηλεφώνησε ως πελάτης στον 59χρονο και το ραντεβού κλείστηκε. Μετέφερε τη νεαρή αλλοδαπή με το αυτοκίνητο ενός συγγενικού του προσώπου και μόλις παρέλαβε τα τρία προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ συνελήφθη.

Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 965 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητο έκρυβε άλλα 48.555 ευρώ, τρία κινητά και τρεις ατζέντες με το πελατολόγιό του σε ιδιόχειρες σημειώσεις που τώρα βρίσκεται στο ”μικροσκόπιο” της αστυνομίας.

Η 20χρονη είπε στο τμήμα, ότι οι προαγωγοί της, την ανάγκαζαν να εκδίδεται μέχρι και 5 φορές την ημέρα. Την απειλούσαν πως θα της κάνουν κακό αν μιλήσει και έτσι η ίδια υπέμενε τον εφιάλτη, που είχε ξεκινήσει πριν από 4 μήνες όταν έφτασε στην πόλη.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο νυχτερινό κέντρο του ζευγαριού, όπου βρήκαν φυλακισμένες πέντε νεαρές Ρωσίδες και άλλη μια Ρουμάνα. Οι αλλοδαπές χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ως θύματα εμπορίας ανθρώπων και μεταφέρθηκαν σε ειδικό Κέντρο Φιλοξενίας, ενώ στους μαστροπούς άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σύρος:Υπάλληλοι του μπαρ, σακάτεψαν και πέταξαν στα σκουπίδια μεθυσμένο πελάτη!

Ηράκλειο: Αυτοκτονία, δυστύχημα ή έγκλημα; Πτώση-θανάτου, από τον 2ο όροφο!

Αιτωλοακαρνανία: Δείπνο τρόμου σε εστιατόριο – H εισβολή που ”πάγωσε” τους πελάτες!

Αχαϊα:”Τι είναι αυτό ρε π…”;-Πλάκωσε στο ξύλο άνδρα της ΔΙ.ΑΣ!

Γιάννενα: Η κόρη δεν κατάφερε να σώσει τη μάνα, από τα χέρια του Αλβανού ληστή!

Ηλεία: Αποχαιρετούν τον 18χρονο φίλο τους με ένα τραγούδι-Δείτε το βίντεο!

Εύβοια:Τι έκαναν δύο γυναίκες επιχειρηματίες για να ευχαριστήσουν τους πελάτες;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε