Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Έκλεισαν την εθνική οδό οι αγρότες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χωρίς εντάσεις και χωρίς να προκληθούν επεισόδια, οι αγρότες της Θεσσαλίας κατάφεραν από τη μία το μεσημέρι, να αποκλείσουν την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες συμμετείχαν στο απεργιακό συλλαλητήριο της Λάρισας.
Οπως διαβάζουμε στο thessalianews, με το τέλος της συγκέντρωσης έφυγαν από το κέντρο της πόλης και έφτασαν, χωρίς να τους εμποδίσουν οι αστυνομικοί, στον κόμβο της Νίκαιας.

Κατέλαβαν το οδόστρωμα και απέκλεισαν την Εθνική Οδό. Σήμερα πρόκειται να συνεδριάσουν για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματά τους…

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, από σήμερα Τετάρτη και ώρα 12.55 μέχρι την Πέμπτη και ώρα 12.55, παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.) έως κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.), λόγω συγκέντρωσης ατόμων από Αθήνα και Θεσσαλικές πόλεις στο πλαίσιο 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά από τον κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.).

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση την Αθήνα θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.)

Διαβάστε ακόμα:

Η γυναίκα-θύμα ήξερε πολεμικές τέχνες και… έκανε μαύρο στο ξύλο τον ληστή!

Ηράκλειο: Γιατρός σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κάμεραμαν και πυρπόλησαν αυτοκίνητο της ΕΤ3!

Θεσσαλονίκη: Γέννησε στη μέση του δρόμου – Έγινε μάνα στην οδό Κασσάνδρου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε