Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Έκλεψαν μετρητά και τον υπολογιστή του δημάρχου Αγιάς – Άφαντοι οι δράστες!

Λάρισα: Έκλεψαν μετρητά και τον υπολογιστή του δημάρχου Αγιάς – Άφαντοι οι δράστες!

Κρούσμα κλοπής είχαμε αυτή την φορά στο δημαρχείο της Αγιάς. Ο δράστης ή οι δράστες παραβίασαν με λοστό δευτερεύουσα πόρτα του δημαρχείου και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Δημάρχου…

Άρχισαν να ψάχνουν τον χώρο και αφαίρεσαν 500 ευρώ σε μετρητά αλλά και τον προσωπικό υπολογιστή του Δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας από υπαλλήλους. Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται η Σήμανση προκειμένου να συλλέξει στοιχεία. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη ή τους δράστες της κλοπής.

Απολογούνται για το νοθευμένο λάδι

Κρατούνται και απολογούνται την προσεχή Πέμπτη οι 7 συλληφθέντες για την υπόθεση του νοθευμένου λαδιού που μπλόκαραν οι αρχές σε εργαστήριο στη Λάρισα.

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας μετά από πληροφορίες έφτασε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα και έκανε έφοδο στο εργαστήριο όπου μπλόκαρε συνολικά 19 τόνους ηλιέλαιο το οποίο προωθούνταν ως έξτρα παρθένο στην αγορά.

Μετά την επιχείρηση συνέλαβαν τα 7 άτομα ενώ κατασχέθηκαν και μηχανήματα που υπήρχαν στο χώρο. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση που θα αποκαλύψει και όλες τις λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης.

Πηγή: larissanet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις