Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Καταδικάστηκε πατέρας για τον βιασμό της κόρης του – Η μικρή έλεγε την αλήθεια!

βιασμός

Αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα στη Λάρισα που συγκλονίζουν. Ο βιασμός της μικρής από τον πατέρα της, η αντίδραση της μάνας και η κατάθεση φωτιά της δεύτερης κόρης του δράστη…

Ένα οικογενειακό δράμα αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα στη Λάρισα καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κλήθηκε να εξετάσει μια υπόθεση, στη κατά κατηγορούμενος ήταν πατέρας για τον βιασμό της κόρης του. Η ακροαματική διαδικασία διήρκησε αρκετές ώρες. Εν τέλει ο πατέρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά. Η απόφαση αναφέρει πως η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη και ως εκ τούτου ο καταδικασθείς θα είναι ελεύθερος έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα γίνονταν στην πόλη της Λάρισας πριν πολλά χρόνια. Ο πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες όμως είχε απέναντί του εκτός τόσο την καταθέσεις των δύο κοριτσιών του, όσο και της πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών. Η καταγγελία έγινε πριν από μερικούς μήνες και τελικά οδήγησε τον πατέρα στο εδώλιο. Όχι όμως για όλες τις πράξεις αλλά για όσες ήταν εντός 15ετίας. Για τις υπόλοιπες που αφορούσαν σε παλαιότερα έτη και ειδικά για τότε που το κορίτσι ήταν ανήλικο, επήλθε η παραγραφή τους.

Ο λόγος για τον οποίο δεν είχε καταγγείλει τις πράξεις η παθούσα, ήταν πως δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο, όπως είπε η ίδια. Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε και στη συνέχεια ήρθε η καταδικαστική απόφαση για τον πατέρα.

βιασμός

Αναβιώνει ο βιασμός μαθήτριας

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 53χρονος Ροδίτης, που παρίστανε το «μέντιουμ». Η έρευνα σε βάρος του 53χρονου, προσωρινά κρατούμενου, ξεκίνησε την 13η Ιουνίου 2016, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ότι την εξανάγκασε δια της βίας σε εξώγαμη συνουσία, στην οικία του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Η ανήλικη φέρεται συγκεκριμένα να είχε γνωρίσει τον 53χρονο μέσω μιας φίλης της και να μετέβαινε συχνά εκεί προκειμένου να της προβλέπει το μέλλον.

Η καταγγελία για τον βιασμό

Εμφανιζόταν συγκεκριμένα «ειδικός» στο να «ρίχνει τα χαρτιά». Ο 53χρονος, όπως καταγγέλθηκε, την προσκάλεσε ένα βράδυ στην οικία του και εκεί αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η 17χρονη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της. Πιθανολογεί συγκεκριμένα ότι ο 53χρονος είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ουσία και όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει το παντελόνι της και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της. Η 17χρονη διατείνεται ότι προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι εκείνος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί εξάλλου το 2007 σε μια θλιβερή υπόθεση εξακολουθητικού βιασμού 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Απολογούμενος ενώπιον της Ανακρίτριας ο 53χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα είχε λάβει αντιβιωτική αγωγή γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι, έφερε ράμματα από την εγχείρηση, που τον είχαν καθηλώσει και ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η ανήλικη ήταν εκείνη που προκάλεσε την ερωτική τους συνεύρεση ισχυριζόμενος ότι τελούσε ουσιαστικά σε αφασία και δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί! Πιο συγκεκριμένα ο 53χρονος διατείνεται ότι «έλεγε τα χαρτιά»… προβλέποντας το μέλλον έναντι αμοιβής ύψους 5 ευρώ και ότι η ανήλικη τον επισκεπτόταν ακατάλληλες ώρες ακόμη και μεταμεσονύχτιες προκειμένου να την βοηθήσει να ανακτήσει την σχέση της με έναν Ροδίτη.

Πηγή: eleftheria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις