Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Πέθανε ο Αντώνης Ζησάκης που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην καρότσα αγροτικού [pic, vid]

ΦΩΤΟ από eleftheria.gr
ΦΩΤΟ από eleftheria.gr

Συγκίνηση για τον θάνατο του άτυχου άντρα που υπέκυψε στα τραύματά του. Το βίντεο της μεταφοράς του στο νοσοκομείο μετατρέπει τον πόνο των συγγενών του σε οργή…

Υπέκυψε τελικά χθες αργά το βράδυ στα βαριά και πολλαπλά του τραύματα ο 74χρονος Αντώνης Ζησάκης, που το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, έπεσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, στον χείμαρρο Άμυρο μέσα στην Αγιά από ύψος σχεδόν 3,5 μέτρων. Ο άτυχος συνταξιούχος πάλεψε σχεδόν δύο 24ωρα για τη ζωή του και κατέληξε παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατεβλήθησαν από τους γιατρούς, πρώτα του Κέντρου Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία, του ΕΚΑΒ, του Κουτλιμπάνειου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το όλο περιστατικό έγινε γνωστό ανά το πανελλήνιο για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Αγιάς με αγροτικό αυτοκίνητο και πάνω στην καρότσα αυτού, λόγω έλλειψης βάρδιας οδηγών ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας τη στιγμή του ατυχήματος και εν αναμονή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

Πηγή: eleftheria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε