Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τουριστικό τρενάκι που μετέφερε μαθητές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρ΄ ολίγον τραγωδία στην Λάρισα, καθώς συνέβη ένα ασυνήθιστο ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται και μικροί μαθητές…

Συγκεκριμένα σε τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ -το οποίο χρησιμοποιείται για τουριστικές περιηγήσεις εντός και περιμετρικά της πόλης- το οποίο σήμερα μετέφερε μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, προσέκρουσε, στο πίσω μέρος, αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το τελευταίο βαγόνι που ευτυχώς ήταν άδειο.

Μετά την πρόσκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, δύο παιδάκια μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο από τα οποία, το ένα παρέμεινε για να εξεταστεί από γναθοχειρουργό. Οι μικροί μαθητές, είχαν προηγουμένως επισκεφθεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο τρενάκι, για να τους μεταφέρει στο σχολείο τους.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και «έπεσε» στο πίσω μέρος του αρθρωτού οχήματος. Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τροχονόμοι της τροχαίας Λάρισας, η οποία διενεργεί και την προανάκριση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Αστικού ΚΤΕΛ, το τρενάκι κινείται πάντα έχοντας αναμμένο το φάρο και αναπτύσσει πολύ μικρές ταχύτητες -μάλιστα διαθέτει και «κόφτη» -που του «απαγορεύει» να αναπτύξει ταχύτητα, πάνω από 20 χλμ την ώρα και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε