Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Τις “έφαγε” Νομαρχιακός Σύμβουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει ο ίδιος.

Υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από βιομήχανο της Λάρισας.
Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος που είναι και μέλος του Κέντρου Περιβαλλοντικού Ελέγχου (ΚΕΠΕ), πήγε στην επιχείρηση κεραμοποιΐας που έχει ο βιομήχανος για να κάνει αυτοψία. Την περασμένη εβδομάδα το ΚΕΠΕ είχε εισηγηθεί την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για παραβίαση περιβαλλοντικών όρων.
 
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, μόλις τον είδε ο βιομήχανος τον προπηλάκισε, χειροδίκησε εις βάρος του και στο τέλος άρχισε να τον απειλεί ότι αν δεν απομακρυνθεί από το χώρο, θα λύσει τα σκυλιά.
Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση όλων των παρατάξεων του νομαρχιακού συμβουλίου που το κατήγγειλαν ως «απαράδεκτο». 
 
Ο νομάρχης Λουκάς Κατσαρός που ενημερώθηκε και από τον ίδιο το νομαρχιακό σύμβουλο ενημέρωσε εν συνεχεία την Εισαγγελία και την Αστυνομία.
Κλιμάκιο του ΚΕΠΕ (χωρίς τον κ. Χαλκιά) παρουσία δικαστικού πήγε εκ νέου στην κεραμοποιία και έκανε τελικώς την αυτοψία.
Όπως έγινε γνωστό το ΚΕΠΕ θα εξετάσει τα στοιχεία του ελέγχου και θα εισηγηθεί στο νομάρχη περί αναστολής ή μη της λειτουργίας του εργοστασίου εντός των ημερών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε