Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα:”Ξεσκέπασε” το ένοχο μυστικό του γιου του και τον κατέδωσε στην αστυνομία!

Λάρισα:”Ξεσκέπασε” το ένοχο μυστικό του γιου του και τον κατέδωσε στην αστυνομία!

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στη Λάρισα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με πρωταγωνιστές τα μέλη μίας οικογένειας από περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, πατέρας φοιτητή που σπουδάζει στη Λάρισα, όταν ενημερώθηκε από γνωστό του ότι ενώ ο γιός του έλειπε για τις διακοπές του Πάσχα, στο ενοικιασμένο σπίτι του στη Λάρισα «μπαινόβγαινε» κόσμος, αποφάσισε να έλθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και να δει τι συμβαίνει.

Στο σπίτι τον περίμεναν δύο δυσάρεστες εκπλήξεις: ένας ανήλικος νεαρός που είχε πάρει τα κλειδιά από τον γιό του αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και μεγάλη ποσότητα χασίς!

Χωρίς καν να το σκεφθεί, ειδοποίησε τους άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Λάρισας υποδεικνύοντάς τους τα ευρήματα ενώ αργότερα παρέδωσε και τον γιό του!

Η στάση του πατέρα εξέπληξε ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς. Ο ίδιος φέρεται να τους εξήγησε πως «αν είναι να πάει φυλακή για να καθαρίσει, ας πάει». Ο νεαρός φοιτητής πάντως βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εμπορίας και με μία αρκετά βαριά ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Ξάπλωσε και βρήκε μια σφαίρα ”καρφωμένη” στο μαξιλάρι της!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε