Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λασίθι: Τι φαντάζεστε ότι έκρυβε αυτή η παραλία;

Αστυνομικοί παρακολουθούσαν αδιάκοπα τις τελευταίες μέρες τα όσα συνέβαιναν στην παραλία και πριν από λίγες ώρες ξεσκέπασαν το ένοχο μυστικό…

Στον Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγούνται ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου για κατοχή και εμπορία ηρωίνης

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαποί πωλούν ναρκωτικές ουσίες σε τοξικομανείς του Αγ. Νικολάου στην παραλία των Κάτω Γουβών, αστυνομικοί του Τμήματος σε συνεργασία με άνδρες του Τ.Α.Ε. Λασιθίου έθεσαν υπό επιτήρηση την περιοχή, την οποία επισκεπτόταν καθημερινά ο αλλοδαπός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16-02-2011) την ώρα που ο συγκεκριμένος άνδρας έφτανε στην παραλία με δίκυκλη μοτ/τα την οποία οδηγούσε ο 32χρονος ομοεθνής του, αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό της μοτοσικλέτας ενώ ο συνεπιβάτης που είχε απομακρυνθεί από αυτή και περιεργαζόταν τους χώρους απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 51 γραμμαρίων. Ναρκωτικές ουσίες καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο συλληφθείς αλλοδαπός κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη και ο 30χρονος έλληνας καθώς όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη ημέρα μετέφερε στην παραλία τον αλλοδαπό που αναζητείται με αυτοκίνητο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε