Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λευκάδα: H λακούβα που ξύπνησε… κυνηγούς φαντασμάτων!

ΦΩΤΟ από mylefkada.gr

Κάτοικοι έκαναν λόγο για μια ζημιά με νόημα και σημασία… πολιτική!

Το βράδυ της Κυριακής περίπου στη 01:30 άρχισε ξαφνικά από το οδόστρωμα να αναβλύζει νερό, σημάδι ότι υπήρχε πρόβλημα σε έναν από τους δυο αγωγούς που υπάρχουν στο σημείο. Μέσα σε λίγη ώρα ο δρόμος στην Νικιάνα στο σημείο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είχε γίνει “ποτάμι” μιας και το νερό που έτρεχε ήταν αρκετό.

Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν στο mylefkada.gr, ότι η βλάβη αυτή δεν ήταν μια τυχαία ζημιά στον αγωγό αλλά μια ζημιά με νόημα και σημασία… πολιτική!

Ο φταίχτης έλεγαν, ήταν η δημοτική αρχή που στην προσπάθεια της να “πείσει” τον κόσμο ότι πρέπει να γίνει η σύμβαση του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ δημιουργεί προβλήματα στο δικτυο του νερου για να αγανακτήσει ο κόσμος και να πει “Αμαν πια με αυτές της ζημιές στο νερό… ας έρθει η ΕΥΔΑΠ να γλυτώσουμε”.

Έτσι για την ιστορία πάντως το πρωί το συνεργείο του δήμου έφτασε στο σημείο και άνοιξε το σημείο που έβγαινε νερό όπου οι υδραυλικοί διαπίστωσαν ότι η ζημιά έχει γίνει στον κεντρικό αγωγό νερού και όχι στον αγωγό του χωριού οποτε για την επισκευή του είναι υπεύθυνος ο σύνδεσμος ύδρευσης.

Επιτόπου βρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πραξιτέλης Σούνδιας και ο πρόεδρος του χωριού που όπως μας είπαν σε λίγη ώρα θα αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε