Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μακεδονία: Λευκό παντού – Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην «κατάψυξη» βρίσκεται η Βόρεια Ελλάδα, όπου από νωρίς καταγράφονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές της αρνητικές θερμοκρασίες.

Συνθήκες ολικού παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία και ο υδράργυρος δεν προβλέπεται να «σκαρφαλώσει» πάνω από το μηδέν καμία στιγμή της ημέρας. Το πρωί το θερμόμετρο «έδειξε» -6 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και -5 στην Κοζάνη. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, ενώ στα Γρεβενά μισή ώρα αργότερα.

Tσουχτερό κρύο,επικρατεί και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί, το θερμόμετρο έπεσε στους μηδέν βαθμούς, ενώ αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Πολύγυρο (-5), Κιλκίς (-4), Σέρρες (-2) και Βέροια (-2).

«Βουτιά» στους -10 βαθμούς έκανε το θερμόμετρο στο Νευροκόπι, ενώ τσουχτερό κρύο επικρατεί και στη Θράκη, όπου το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» -4 βαθμούς σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί. Οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται να διατηρηθούν και αύριο, ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται, λόγω του παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάρος: Η ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα για τον βιαστή της Μυρτούς!

Γρεβενά:Στο ίδιο κελί ο ”δράκος της Ξάνθης” με τον βιαστή της Πάρου!

Ξάνθη: Μπήκαν στις καπναποθήκες και τον βρήκαν απανθρακωμένο – Έγκλημα ή δυστύχημα;

Φθιώτιδα: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας πριν τα διόδια Τραγάνας!

Κρήτη: Πυκνό χιόνι στο Λασίθι και προβλήματα στα Ανώγεια (Βίντεο)!

Εύβοια: Στα λευκά ο νομός – Χιόνι και μέσα στη Χαλκίδα (Φωτό)!

Bοιωτία: Τα πρώτα χιόνια στη Θήβα – Κλειστά τα σχολεία (Βίντεο)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε