Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μακεδονία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ και η διάψευση της Χρυσής Αυγής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

19 άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών, κλοπές ΑΤΜ και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, συνελήφθησαν σε μεγάλη έρευνα της αστυνομίας…

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ειδικός φρουρός ενώ έχουν συλληφθεί και τρία άτομα που οι αστυνομικοι θεωρούν ότι είναι οι αρχηγοί της σπείρας. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι δράστες, φέρονται να είναι οι άνθρωποι που είχαν ανατινάξει πάνω από 10 ΑΤΜ το τελευταίο διάστημα για να τα ληστέψουν!

Οι ίδιοι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προσπαθήσει να ληστέψουν τράπεζα στις Σέρρες και άνοιξαν πυρ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Όταν δεν τα κατάφεραν να ληστέψουν την τράπεζα πήγαν στην Καβάλα όπου λήστεψαν τράπεζα εκεί. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα τύπου καλάσνικοφ, σφαίρες, εκρηκτικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και χρήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ειδικός φρούρος ήταν αυτός που προμήθευε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όπως έγινε γνωστό τα περισσότερα άτομα είναι Έλληνες και ελληνοπόντιοι ενώ υπάρχει και ένας Σέρβος.

Αργά χθες το βράδυ, πλήθος δημοσιευμάτων, ανέφερε ότι μέλη των συληφθέντων δήλωσαν ακροδεξιοί. Αυτό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής που έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

”Μία καθαρά ποινική υπόθεση, στην Βόρειο Ελλάδα, στην οποία εμπλέκονται διάφορα άτομα, έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παπαγαλάκια που χαλκεύουν την εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να παίρνουν τηλέφωνα δημοσιογράφους σε κανάλια και εφημερίδες και να μεταδίδουν “εμπιστευτικά” την δήθεν είδηση ότι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμμετείχαν σε συμμορία ληστών!

Αυτό λίγες ημέρες μετά την άλλη λασπολογία περί μέλους δήθεν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού! Η “είδηση” αναμένεται να σκάσει στους ρουφιάνους συνεργάτες κάποιων που δυστυχώς φορούν στολή, την οποία ατιμάζουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή μελών της σε ποινικές υποθέσεις, αλλά αυτό που είναι το χειρότερο είναι ότι ολόκληρες υπηρεσίες, που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να τον προστατεύουν, έχουν αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Φυσικά και αναμένονται μηνύσεις και αγωγές προς τα παπαγαλάκια αυτών που μεταδίδουν τις ψευδείς πληροφορίες. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, η οποία βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ και έχουν μεταφέρει αυτή την πληροφορία στα κεντρικά… Είναι προφανές πως το βρώμικο παρακράτος βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και θα υπάρξει συνέχεια στα δικαστήρια, καθώς και μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για αυτούς που μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Κατάρες, θρήνος και φόβοι για βεντέτα -Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων!

Αχαϊα:Η ανήλικη κόρη στο μπαλκόνι και η μάνα με πελάτες στο υπνοδωμάτιο!

Εύβοια: Όταν άκουσε τα βογγητά πλησίασε και… έπαθε εγκεφαλικό!

Όλυμπος: Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα – Δείτε φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε