Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μακεδονία: Συλλήψεις για χασίς σε Πέλλα και Σέρρες – Τι ανακοίνωσε η αστυνομία…

Μακεδονία: Συλλήψεις για χασίς σε Πέλλα και Σέρρες – Τι ανακοίνωσε η αστυνομία…

Για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες και τρία στην Πέλλα. Ειδικότερα στις Σέρρες συνελήφθησαν ένας 39χρονος και μία 42χρονη…

υπήκοος Βουλγαρίας, που καλλιεργούσαν 24 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 4,5 έως 5 μέτρων, σε χώρο κτηνοτροφικής μονάδας 45χρονου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της κτηνοτροφικής μονάδας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 κιλών και 656 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα ρητίνης κάνναβης («σοκολάτα») βάρους 18 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο 45χρονος ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, που αναζητείται. Εξάλλου, σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθησαν για καλλιέργεια κάνναβης τρία άτομα, ηλικίας 43, 50 και 57 ετών επειδή όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσαν σε χώρο ιδιοκτησίας του 50χρονου, συνολικά 52 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, που καλλιεργούσαν σε γλάστρες, όπως επίσης κατασχέθηκε και αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος των δενδρυλλίων. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 3,3 μέτρων και ένα κουτί με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην οικία του 57χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 12 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις