Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Μας έφαγε το ψωμί η Χρυσή Αυγή”

“Μας έφαγε το ψωμί η Χρυσή Αυγή”

Συνάντηση στελεχών του «εθνικιστικού χώρου» απ΄ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

«Είχαμε τη δυνατότητα, αλλά την αφήσαμε στα χέρια της “Χρυσής Αυγής” να τη χρησιμοποιεί» υποστηρίζουν 50 και πλέον στελέχη του «εθνικιστικού χώρου» απ’ όλη την Ελλάδα, που συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στη Λαμία και συζητούν για τα επόμενα βήματά τους.

Την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση πήραν τρία στελέχη του «πατριωτικού εθνικιστικού χώρου» -όπως αυτοπροσδιορίζονται- από τη Λαμία, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στον ΛΑΟΣ και, όπως δηλώνουν, είναι «μετά τις τελευταίες εξελίξεις πολιτικά άστεγοι, αλλά ενεργοί».

Πρόκειται για τους Γιώργο Σαγιά, που έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον δήμο της Λαμίας, ακόμη και από θέση αντιδημάρχου, αλλά πριν από λίγο διάστημα υπέβαλε την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος, τον έμπορο Γιώργο Καστίφα, που τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από την ενεργό πολιτική, και τον Νίκο Τζιόπα, που έως πριν από τρία χρόνια ήταν μέλος της νομαρχιακής οργάνωσης του ΛΑΟΣ, από όπου παραιτήθηκε. Στη συνάντηση βρέθηκαν και συμμετέχουν επίσης ο «τελευταίος» επικεφαλής του ΕΝΕΚ, Πολύδωρας Δάκογλου, και ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, πρόεδρος της τελευταίας ΝΕ του ΛΑΟΣ στη Φθιώτιδα, Θωμάς Τουσιάδης.

«Η συζήτηση ανάμεσα μας θα είναι μαραθώνια και θα έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια» υποστηρίζει ο εκ των οργανωτών Γιώργος Σαγιάς, ο οποίος χαρακτηρίζει αυτές τις συναντήσει ως «ανάγκη για διάλογο και κοινές εκτιμήσεις» και συμπληρώνει πως «ο πατριωτικός εθνικιστικός χώρος αναζητά τον τρόπο δικής του πολιτικής έκφρασης».

Σημειώνεται ότι άλλη μια τέτοια συνάντηση είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, και πάλι στη Λαμία.

Διαβάστε:

Επίθεση της Ρεπούση στους χρυσαυγίτες βουλευτές

Απίστευτος τηλεοπτικός καβγάς – Παναγιώταρος: “Είσαι ομοφυλολάγνος Τσατσόπουλε” – Τατσόπουλος: “Έτσι να πεις τον πατέρα σου” – Ελλάδα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε