Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάχη για τη ζωή δίνει ο 24χρονος που παρασύρθηκε από το τρένο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSi

Ο νεαρός χτυπήθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στις ράγες από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαμία-Στυλίδα.

Ο 24χρονος από τη Λαμία νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ. και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και έχει κινητοποιηθεί όλο το νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Βασίλης Αγγουράς, ενημερώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα από την εφημερεύουσα, ότι ο 24χρονος  χρειάζεται επειγόντως αίμα και αιμοπετάλια, τα οποία δεν υπήρχαν στο νοσοκομείο Λαμίας και ότι έπρεπε να βρεθεί οδηγός τη νύχτα για να πάει Αθήνα ή Λάρισα να τα φέρει.
Εν τω μεταξύ κάθε λεπτό που περνούσε ήταν πολύτιμο για την ζωή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, o διοικητής έκανε 2 τηλέφωνα και χωρίς δεύτερη σκέψη στις 00:40΄ ξεκίνησε με το δικό του αυτοκίνητο για τη Λάρισα. Στις 03.30΄ήταν πίσω με το αίμα και τα αιμοπετάλια που έφερε από το Νοσοκομείο της Λάρισας, αφήνοντας άφωνους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όταν ενημερωθήκαμε σήμερα το μεσημέρι για το αγώνα δρόμου που έκανε την προηγούμενη νύχτα και επικοινωνήσαμε μαζί του, δεν θέλησε να μας κάνει κάποια δήλωση, λέγοντάς μας στο τηλέφωνο ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι σπουδαίο, και το μόνο που έχει σημασία είναι να σωθεί ένας νέος άνθρωπος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε