Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με αλυσίδες τα αυτοκίνητα σε όλο το νομό Ιωαννίνων

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Το χιοίνι πέφτει πυκνό σε ολόκληρη την Ήπειρο από τις 4 το απόγευμα…

Μόνο με αλυσίδες κινούνται τα αυτοκίνητα σε ολόκληρο το νομό Ιωαννίνων ενώ αλυσίδες χρειάζονται ήδη οι οδηγοί ακόμη και σε υψηλά σημεία της πόλης. Ήδη εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας και των Δήμων, κινούνται προς κάθε κατεύθυνση για να διατηρήσουν ανοικτούς τους επαρχιακούς και εθνικούς δρόμους ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν και αλάτι για να μη δημιουργηθεί παγετός στο οδόστρωμα.

Μηχανήματα άρχισαν να καθαρίζουν και κεντρικούς δρόμους της πόλης από το χιόνι. Από την Τροχαία υπάρχουν μπλόκα ελέγχου, που δεν επιτρέπουν σε κανένα αυτοκίνητο να κινείται χωρίς αλυσίδες στους εθνικούς δρόμους.
Ταυτόχρονα καλούνται οι οδηγοί να μη κινούνται με τα αυτοκίνητά τους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κατά την διάρκεια της νύχτας, αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι.

Από τις 4 το απόγευμα, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών στους εθνικούς δρόμους και την Εγνατία Οδό. Επίσης απαγορεύτηκε η κίνηση φορτηγών σε ολόκληρο το μήκος της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου καθώς και στον εθνικό δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων από τη θέση Μουργκάνη μέχρι την θέση Παναγιά. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 8 αύριο το πρωί, αφού έχει προβλεφθεί ότι μέχρι τότε οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν.

Διαβάστε ακόμα:
Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών σε εθνικές οδούς – Δείτε πού

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε