Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Με αποδοκιμασίες και προσαγωγές η παρέλαση στην παραλία του Βόλου – BINTEO

Εικόνα από το e-volos
Εικόνα από το e-volos

Με αποδοκιμασίες, 2 προσαγωγές, τους μαθητές να αγνοούν τους επισήμους και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτριο Ελευσινιώτη, ως επρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας, να “αδειάζει” κυβέρνηση και Δήμαρχο Βόλου για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην σιδηρόφρακτη παραλία του Βόλου.

“Δεν συμφωνώ, δεν είναι σε εμένα η οργάνωση, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι είμαστε Έλληνες, όλοι πλέον έχουμε καταλάβει είμαστε ομόψυχοι, είναι στο DNA μας, νομίζω ότι την επόμενη φορά δεν θα πρέπει να υπάρχουν, όχι μόνο εδώ, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος”, δήλωσε μετά το τέλος της παρέλασης ο υφυπουργός Δημήτριος Ελευσινιώτης για τους φράκτες στην παραλία του Βόλου, “αδειάζοντας” κυβέρνηση και Δήμαρχο Βόλου, ο οποίος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της παρέλασης.

Λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα κατά την ώρα κατάθεσης στεφάνων στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου, πολίτες συμμετέχοντες σε block του ΕΠΑΜ αποδοκίμασαν τους επισήμους, με τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρούν στην προσαγωγή δύο γυναικών, οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες μετά το τέλος της παρέλασης, όπως διαβάζουμε στο e-volos.

Διαβάστε ακόμα:

Αίσχος από τα έκτροπα στο Λουτράκι με τη Χρυσή Αυγή – Ο Διοικητής του Α.Τ. πέταξε το δικό του στεφάνι αντί να το καταθέσει! – ΒΙΝΤΕΟ

Αιματοβαμμένη παρέλαση στη Ρόδο! Γυναίκα μαχαίρωσε δημοτικό σύμβουλο – Πολίτης έριξε μπουνιά στον Διοικητή Ασφαλείας! ΦΩΤΟ

Ηλεία: Επεισόδια στην παρέλαση! Ένταση και προσαγωγές από την Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Η βάρκα των ναυτοπροσκόπων “βρήκε” στη γέφυρα! ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε