Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μεσσηνία: Αστυνομικός και επιχειρηματίες σε κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έχουν ήδη συλληφθεί 9 άτομα, ανάμεσά τους δυο αδέλφια επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ αναζητούνται άλλα τρία…

Μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων με έδρα εκκίνησης την Καλαμάτα και την εμπλοκή σε αυτό, εν ενεργεία αστυνομικού που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Έχουν ήδη συλληφθεί 9 άτομα, ανάμεσά τους δυο αδέλφια επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ αναζητούνται άλλα τρία. Από τους 9 συλληφθέντες, τα 6 εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση, ενώ με την ίδια κατηγορία αναζητούνται και τα άλλα τρία άτομα.

Σύμφωνα με το pelopsnews.gr, το κύκλωμα ήταν οργανωμένο και δρούσε πάρα πολύ καιρό στη Μεσσηνία. Τα πλοία με λαθραία τσιγάρα από τρίτες χώρες, προσέγγιζαν δύσβατες και απομονωμένες παραλίες της Μεσσηνίας, όπου νταλίκες παραλάμβαναν το λαθραίο εμπόρευμα και το προωθούσαν στην Αθήνα.

Το κύκλωμα ήταν τόσο καλά οργανωμένο, ώστε ολόκληρα μηχανήματα (μπουλντόζες, γκρέιτερ, μπετονιέρες κλπ), άνοιγαν δρόμους, ώστε να είναι προσβάσιμα από τα φορτηγά και τις νταλίκες. Από τις αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν σε Καλαμάτα και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, βρέθηκε μικρή σχετικά ποσότητα τσιγάρων, ναρκωτικά και όπλα, ενώ το κύκλωμα είχε δημιουργήσει και χώρους σε απόμερα σημεία, τα οποία χρησιμοποιούσε ως «αποθήκες».

Η υπόθεση απασχολούσε τις αρχές, μήνες τώρα και οι αστυνομικοί βρισκόταν στα ίχνη του κυκλώματος από την ημέρα που κατασχέθηκαν δύο νταλίκες με λαθραία τσιγάρα στο Μεσοπόταμο Μεσσηνίας, πριν από περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Απαγωγή οικογένειας με τρόπο… σατανικό – Υπνώτισαν μάνα, πατέρα και γιο με τον καφέ που τους προσέφεραν!

Εύβοια:Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παιδιού, που βρήκε νεκρό τον αδερφό του!

Σάμος: Χαροπαλεύει 7χρονο κοριτσάκι που έπαθε εγκεφαλικό σε παραλία!

Χίος: Ανθρώπινο λάθος έριξε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ σε χαράδρα!

Χανιά: Τραυματισμός ή απόπειρα αυτοκτονίας; – Σε κρίσιμη κατάσταση ηλικιωμένος!

Θεσσαλονίκη:O φούρνος έκρυβε ”ένοχα” μυστικά – Συλλήψεις μπροστά στους πελάτες!

Αιτωλοακαρνανία: Μία από τις βαλίτσες δεν έκρυβε μόνο ρούχα και χρήματα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε