Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μεσσηνία: Παπάς πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο του – Βίντεο με σκληρές εικόνες [vid]

Μεσσηνία: Παπάς πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο του – Βίντεο με σκληρές εικόνες [vid]

O ιερέας συνελήφθη και έδωσε τη δική του εξήγηση. Ανατριχίλα από τις εικόνες που αποκαλύπτονται…

Όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Αίπεια. Δίπλα ακριβώς στο σπίτι τους, ο παπάς έδεσε το ζώο από ένα δέντρο και το σκότωσε γιατί, όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν ήθελε να υποφέρει έναν μαρτυρικό θάνατο από καλααζάρ. Ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε όλα όσα έγιναν τράβηξε και βίντεο με το φρικιαστικό θέαμα, το οποίο παρέδωσε στην αστυνομία. Αυτός άλλωστε ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τηλεφώνησε και το κατήγγειλε και έτσι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν γύρω στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης τον 74χρονο ιερέα.

Χθες, κι αφού κρατήθηκε τη νύχτα στο τμήμα, ο 74χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς διά πυροβολισμού, καθώς και για οπλοχρησία. Στη συνέχεια, η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, απ’ όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα και με απόφαση του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από το νόμο και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από 5.000 ευρώ – 15.000 ευρώ.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις