Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μεσσηνία:”Τους σκότωσε πισώπλατα” -Οι απολογίες για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία του μόλις δύο ετών αγοριού και του 35χρονου πατέρα του, στην Καλαμάτα, έρχονται στο φως…

μέσα από τα απολογητικά υπομνήματα του 29χρονου Αλβανού εκτελεστή και του νεαρού Ελληνα που ήταν παρών στο αιματοκύλισμα!

Ο 29χρονος Αλβανός, που κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές ότι εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου σκότωσε πατέρα και γιο, αρνείται κατηγορηματικά ότι έσφαξε τον μικρό Κέρι, ενώ οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι «δεν υπάρχει περίπτωση Αλβανός να προβεί σε ειδεχθή πράξη, ειδικά όταν είναι παιδί ομοεθνούς του».

Ο 29χρονος, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «άτομο ιδιαίτερα σκληρό και επικίνδυνο», ανακρινόμενος αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για τη διπλή ανθρωποκτονία.

Ωστόσο, ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το πώς σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου είναι η απολογία του Ελληνα που παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του Φιλίπ Μεσάι, μαζί με τον 29χρονο και τον μικρό Κέρι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε κανέναν και αποδίδει και τις δύο δολοφονίες στον Αλβανό εκτελεστή.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος, ο Αλβανός εκτελεστής, ο Φιλίπ Μεσάι και το μικρό αγόρι έφυγαν μαζί το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου από το σπίτι του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Ο τελευταίος είχε καλέσει τον άτυχο 35χρονο στο σπίτι του και το πρωί της ίδιας ημέρας με την πρόφαση ότι θα του έδινε μια καραμπίνα για να την κόψει προκειμένου να κάνουν μαζί μια «δουλειά».

Ο Φιλίπ Μεσάι, όμως, πήρε μαζί και τον γιο του και έτσι η δολοφονία του αναβλήθηκε. Λίγες ώρες αργότερα πήγε ξανά στο σπίτι, πάλι όμως με τον μικρό. Αυτή τη φορά το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή. Ο Β.Δ. μαζί με τον 29χρονο Αλβανό μπήκαν στο αυτοκίνητο του Φιλίπ Μεσάι και κάθισαν πίσω. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο μικρός Κέρι.

«Ξαφνικά ο 29χρονος άρπαξε την καραμπίνα που θα έκοβε ο Φιλίπ και τον πυροβόλησε από πίσω. Εγώ τρόμαξα, άνοιξα την πόρτα και πήδηξα έξω. Μετά το αυτοκίνητο έπεσε στο αρδευτικό κανάλι. Ακουσα άλλους δύο πυροβολισμούς. Από πίσω ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο, δικό μας. Μπήκα μέσα και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Ο 29χρονος, όμως, μας πρόλαβε…

Μας απείλησε με την καραμπίνα και μπήκε και αυτός μέσα. Πήγαμε στο σπίτι του Β.Β. (σ.σ.: ηθικού αυτουργού) και ο Αλβανός του είπε για τις δολοφονίες. Μόλις, όμως, ο Β.Β. άκουσε για τον μικρό άρχισε να βλαστημάει» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: ”Είναι σίγουρο ότι ο 29χρονος σκότωσε και το παιδί πισώπλατα. Εγώ όταν πήδηξα από το αυτοκίνητο ήταν ακόμη ζωντανό”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso”, ο 29χρονος είχε ζωσμένο πάνω του ένα μαχαίρι. Επειτα μας έβαλε να τον πάμε στο σπίτι του δίδυμου αδελφού του Β.Β., στην Πιπερίτσα. Στον δρόμο, όμως, άλλαξε γνώμη και τον αφήσαμε στον δρόμο της Σπάρτης. Την καραμπίνα την πέταξα σε καλαμιές και δύο ημέρες μετά με διέταξε ο Β.Β. να τη βρω και να την παραδώσω στον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, όπως και έκανα».

Ο ίδιος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Διώκεται για συναυτουργία στο διπλό έγκλημα καθώς και για συμμετοχή του στην οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά και πουλούσε προστασία στα νυχτερινά κέντρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καλαμάτα: Η άρση απορρήτου οδηγεί στους δολοφόνους πατέρα και γιου!

Φως στο διπλό έγκλημα της Kαλαμάτας – Ποιους ψάχνουν οι αστυνομικοί – Tι “είδε” ο ιατροδικαστής

Κτηνωδία! Έσφαξαν 3χρονο αγοράκι και δολοφόνησαν τον πατέρα του!

Θεσσαλονίκη: ”Έσφαξαν” τον ψυχίατρο επειδή δεν τους έγραφε τα φάρμακα που ήθελαν!

Μεσσηνία: Έμποροι ναρκωτικών σκότωσαν τον πατέρα και το 3χρονο αγοράκι του – 6 άτομα στα χέρια της Αστυνομίας!

Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής -Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!

Καστοριά: Στη φυλακή ο δολοφόνος της φοιτήτριας – Η συγκλονιστική απολογία του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε