Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μικρή Ευαγγελία: Το θαύμα έγινε! Μαζεύτηκαν τα χρήματα

Μικρή Ευαγγελία: Το θαύμα έγινε! Μαζεύτηκαν τα χρήματα

– Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια
– Η μικρή Ευαγγελία έχει διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms
– Πρέπει να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στην Αγγλία
– Από τις δωρεές μαζεύτηκαν ήδη 380.000 ευρώ που απαιτούνται για την εισαγωγή της
– Δείτε το βίντεο με τη μικρή Ευαγγελία που δίνει τη μεγάλη της μάχη

“Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία”, λέει ο πατέρας απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βοήθησαν τη μικρή Ευαγγελία.

Όταν οι άνθρωποι θέλουν, μπορούν να πετύχουν μικρά θαύματα!

Έτσι μέσα σε μόλις περίπου 5 ημέρες από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης, πολίτες από πολλές περιοχές ενώθηκαν, βίωσαν την αγωνία σαν να επρόκειτο για δικό τους παιδί και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το πολύ μεγάλο ποσό των περίπου 380.000 ευρώ.

Σε μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση, ο πατέρας της μικρής Επαγγελίας, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και κοινοποίησαν την έκκληση και παρακαλεί να μην τους ξεχάσουμε, να συνεχιστεί η προσπάθεια γιατί το ποσό των 380.000 ευρώ είναι μόνο για την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Η συγκλονιστική ανακοίνωση του πατέρα της Ευαγγελίας

“Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής.

Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις.

Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ.

Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. 

Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε.

Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία.

Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα”.

Ο Γολγοθάς της μικρής Ευαγγελίας

Η μικρή διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016.

Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα. Οι ελπίδες ωστόσο για επιβίωση βρίσκονται στην Αγγλία στο νοσοκομείο Harley Street Clinic.

Στο συγκεκριμένο κέντρο γίνονται πειραματικές θεραπείες.

Για να δεχτούν όμως την 8χρονη ζήτησαν να προκαταβληθεί το ποσό των 350.000 λιρών δηλαδή περίπου 380.000 ευρώ.

Μπορείτε ακόμα να βοηθήσετε…

Την προσεχή Τετάρτη 6/9 θα γίνει στην Κίσσαμο συναυλία τα έσοδα από την οποία θα πάνε όλα για τη θεραπεία της Ευαγγελίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι δράσεις στήριξης για την κάλυψη των έξτρα εξόδων:

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν: Καστρινακης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr , τηλ 6999685448.

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA

Με πληροφορίες από Flashnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις