Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιάκης: Η ευχάριστη έκπληξη για τον επιχειρηματία στο Ηράκλειο – “Συνεργός” η σύζυγός του [pic]

Μιχάλης Λεμπιδάκης απαγωγή

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν οι φίλοι του Μιχάλη Λεμπιδάκη στον Κρητικό επιχειρηματία. Συμμαθητ΄ς του απ’ όλη την Κρήτη μαζεύτηκαν για να του κάνουν ένα πάρτι που δεν το περίμενε.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης τον προηγούμενο καιρό ταλαιπωρήθηκε πολύ, αφού επί έξι ολόκληρους μήνες βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του.

Οι συμμαθητές του λοιπόν είπαν να του προσφέρουν ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης. Μαζεύτηκαν από παντού στο Ηράκλειο και…ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του την Παρασκευή το βράδυ.

Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη, το χάρηκα πολύ” είπε σε συνεργάτη του cretalive.gr ο Μιχάλης Λεμπιδάκης που έδειχνε πραγματικά ευτυχής που βρισκόταν ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα του πρόσωπα.

“Συνεργός” η σύζυγος Λεμπιδάκη

Οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές το είχαν οργανώσει εδώ και μέρες, και έγινε σε συνεννόηση με την σύζυγο του Μιχάλη. Έτσι όλοι μαζί τον είδαν πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της απαγωγής του.

Αλλά η παρέα δεν σταμάτησε εκεί! Είχε και συνέχεια το πρωί του Σαββάτου για παραδοσιακή μπουγάτσα στα Λιοντάρια, αλλά και σε άλλο χώρο που διασκέδασαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις