Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: “Καρφώνονται” μεταξύ τους οι απαγωγείς – “Φλογερός”… αγωνιστής κατά των πλειστηριασμών ο εγκέφαλος της επιχείρησης

Μιχάλης Λεμπιδάκης: “Καρφώνονται” μεταξύ τους οι απαγωγείς – “Φλογερός”… αγωνιστής κατά των πλειστηριασμών ο εγκέφαλος της επιχείρησης

– Ξεκίνησαν τα “αλληλοκαρφώματα” μεταξύ των απαγωγέων
– Μιλούν ανοιχτά και πρόθυμα για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης
– Γνωστός… αγωνιστής κατά των πλειστηριασμών ο “εγκέφαλος” της απαγωγής
– Είχε βάλει φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο
– Δείτε τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας για τους απαγωγείς και τον εφιάλτη που έζησε επί έξι μήνες ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία. ο φερόμενος ως “εγκέφαλος” της επιχείρησης, ήταν… “φλογερός” αγωνιστής κατά των πλειστηριασμών αλλά και ο υπαίτιος για την φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα υπάρχει βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τον άνδρα να παρεμβαίνει μαζί με άλλα άτομα επιτροπής κατά των πλειστηριασμών σε εκδήλωση που μιλούσε ο Γιώργος Σταθάκης, και να εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο κατηγορούμενος παίρνοντας το μικρόφωνο μίλησε σε πολύ υψηλούς τόνους, απειλώντας μάλιστα πως είναι έτοιμοι να πάρουν τα τουφέκια.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται πάλι ο κατηγορούμενος έξω από το Ειρηνοδικείο να κάνει δηλώσεις κατά των πλειστηριασμών. Τόνιζε μάλιστα πως αυτοί που αγόρασαν τα κόκκινα δάνεια έχουν ήδη χάσει τα λεφτά τους.”

Όπως είχε αποκαλυφθεί επίσης, ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές του Σεπτέμβρη προκαλώντας υλικές ζημιές.

Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς!

Στο μεταξύ η αποτυχία των απαγωγέων να πάρουν τα λύτρα που ζητούσαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη και η έκβαση της επιχείρησης, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει μεγάλες τριβές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε… λαλίστατους κρατούμενους που απαντούν σε όλα όσα τους ρωτούν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα οι 5 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, “δίνουν” ανοιχτά ο ένας τον άλλον. Μια προσπάθεια δηλαδή να σώσουν ότι μπορούν από τις ποινές τους.

Μάλιστα ένας εκ των πέντε… καρφώνει και δύο συνεργούς του που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση!

Η εξέλιξη είναι σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την αστυνομία που “επενδύει” σε αυτό το κλίμα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ​πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτές θα φτάσουν και στο ξετύλιγμα όλου του κουβαριού της υπόθεσης. Έτσι θα “δέσουν” και άτομα που Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως εμπλέκονται αλλά δεν μπορεί ακόμα να το αποδείξει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις