Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες – Τα χαμόγελα και η ντοπιολαλιά του επιχειρηματία [pics, vids]

Λεμπιδάκης

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή του. Ανακουφισμένος και χαρούμενος ο επιχειρηματίας…

Χαρούμενος και ιδιαίτερα ευδιάθετος, αν και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας στο πρόσωπο του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε το πρωί της Τρίτης στην επιχείρηση του στα Πλαστικά Κρήτης, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τους εργαζόμενους του. Ο κ. Λεμπιδάκης μόλις έφτασε στο εργοστάσιο του στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου έπεσε στην αγκαλιά των ανθρώπων αυτών, που για αρκετά χρόνια τώρα εργάζονται μαζί, χαιρετώντας τους όλους.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μπροστά στις κάμερες

Στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Λεμπιδάκης ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την υποδοχή που του έκαναν και είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τη δουλειά. “Είμαι πολύ καλά και ψυχικά και σωματικά. Πολύ χαρούμενος που με υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι μου με αυτόν τον τρόπο. Είμαι ανυπόμονος να ξαναρχίσω τη δουλειά. Ήθελα να έρθω εδώ και να βρεθώ ξανά με τους συνεργάτες μου” ανέφερε ο ίδιος.Ο κ. Λεμπιδάκης όταν ερωτήθηκε για όλους αυτούς του μήνες της ομηρείας του, είπε: “ Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες. Με κούρασαν στο μυαλό. Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία που εργάστηκε με μεθοδικότητα και άκρα μυστικότητα, είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχαν”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=r29pxBFeYGM

Ο ίδιος πάντως τονίζει πως ώρα με την ώρα αισθάνεται καλύτερα. Η υποδοχή των εργαζομένων του έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Κάτι που φάνηκε και είπε και ο ίδιος. Άνθρωποι που τον έβλεπαν και τον ζούσαν καθημερινά, πλησίασαν για να του σφίξουν το χέρι και να μάθουν περισσότερα για την απαγωγή που έγινε πρώτο θέμα.

Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό»

Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ανέφερε: «Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό». «Νοιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία στην οποία βρισκόταν 187 ημέρες.  Όπως έγινε γνωστό το πρωί ξεκίνησε ξανά η διαπραγμάτευση των πλαστικών Κρήτης στο χρηματιστήριο.

https://www.youtube.com/watch?v=m2XBkva86f8

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις