Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μύκονος: Γυναικοπαρέα μπουκιά και συχώριο – Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κόλασε την Ψαρρού!

Μύκονος: Γυναικοπαρέα μπουκιά και συχώριο – Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κόλασε την Ψαρρού!

Στην Μύκονο βρέθηκε για λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη και απόλαυσε τις διακοπές της. Η κούκλα του μόντελινγκ σε τρελά κέφια…

εντοπίστηκε από την κάμερα στην Ψαρρού να χορεύει πάνω στις ξαπλώστρες μαζί με τις φίλες της, οι οποίες ήταν επίσης χάρμα οφθαλμών! Η όμορφη γυναικοπαρέα και ειδικά η Δήμητρα που διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της showbiz αιχμαλώτισε τα ανδρικά βλέμματα, αλλά εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον μελαχροινό συνοδό της με τον οποίο δείχνουν αρκετά ερωτευμένοι!

https://www.youtube.com/watch?v=OHklkFt52R4

Πριν από μερικές μέρες διοργανώθηκε στο seaside restaurant Alemagou στην Φτελιά της Μυκόνου ένα μοναδικό beach party με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών απολαμβάνοντας τα χρυσά φλαμίνγκο που είχαν τοποθετηθεί για ντεκόρ, τα δυνατά beat και την ιδιαίτερη γεύση της premium βότκας Absolut Elyx, που έρρεε άφθονη είτε σκέτη είτε σε κοκταίηλ που ετοίμασαν γνωστοί bartenders μέσα σε μεγάλα ποτήρια σε σχήμα ανανά! Τα hot κορίτσια που λικνίζονταν στον ρυθμό της μουσικής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και ανέβασαν επικίνδυνα την θερμοκρασία! Ήταν το απόλυτο beach party του καλοκαιριού!

https://www.youtube.com/watch?v=h35bvd3ks2E

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις