Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Οι διακοπές της Ρωσίδας καλλονής με το τιγρέ μπικίνι – ”Ψάρωσε” την Ψαρρού στα γρήγορα [pics, vids]

ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv

Κέντρισε τα βλέμματα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Η εντυπωσιακή κοπέλα ανέβασε τη θερμοκρασία στην Ψαρρού…

Η κάμερα ζούμαρε στο hot κορμί Ρωσίδας καλλονής που πήγε να βουτήξει στα παγωμένα νερά της Ψαρρούς και αναστατώσε στο πέρασμά της τον ανδρικό πληθυσμό. Φορώντας τιγρέ μαγιό και θυμίζοντας κάτι από αμαζόνα η μελαχροινή κοπέλα ψάρωσε» όλη την παραλία! Οι υποψήφιοι μνηστήρες ήταν πολλοί και εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει…

Μια άλλη καλλονή, εμφανίστηκε έτσι στην παραλία και ελάχιστοι την κοίταζαν στα μάτια, αφού το κορμί της έκλεψε την παράσταση. Με μαύρο καπελάκι, τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδα και καμπύλες που μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη του ανδρικού πληθυσμού βγήκε στην κοσμική πλαζ μαζί με μια φίλη της σκορπίζοντας αναστεναγμούς στους άρρενες λουόμενους. Η Λατινοαμερικάνα καλλονή γνωρίζει ακριβώς τα προσόντα που διαθέτει και σαν… ζαργάνα κυκλοφορούσε με το τοσοδούλι μπικίνι της! 

Εν τω μεταξύ, η νέα μόδα ήρθε στην Μύκονο και δημιούργησε θύελλα φαντασιώσεων στον ανδρικό πληθυσμό! Κορίτσια βολτάρουν στην Χώρα χωρίς σουτιέν περιφέροντας το μπούστο τους. Αυτό έκανε μια κοπέλα από την Αραβία που βγήκε τσάρκα με τις φίλες της στα γραφικά στενοσόκακα προκαλώντας ενθουσιασμό στα αρσενικά. Φορώντας θανατηφόρο μπλουζάκι, που αναδείκνυε το μπούστο της, έκανε την Μύκονο να παραμιλά. Η καλλονή άνετη και χαλαρή περιέφερε το μπούστο στα Ματογιάννια, εκεί όπου την τσάκωσε η κάμερα, μη δίνοντας σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και στα πιπεράτα σχόλια των περαστικών!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε