Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μύκονος: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στα βράχια παραλίας – Σοκ για περαστικό που είδε την εικόνα!

Μύκονος

Η Μύκονος περιμένει τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής από ιατροδικαστή για να λυθεί το μυστήριο. Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στα βράχια της περιοχής Βίδα…

Μια 33χρονη αλλοδαπή γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25-09-2017) νεκρή στα βράχια της περιοχής Βίδα της Μυκόνου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του νησιού και στο σημείο πήγαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ, με τη συνδρομή των οποίων η νεκρή γυναίκα περισυνελέγη, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της. Μέχρι στιγμής οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Τόσο του δυστυχήματος όσο και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε περαστικός που ειδοποίησε το λιμενικό. Λίγο αργότερα το θέμα έκανε το γύρο του νησιού.

Σύλληψη ληστή στη Σαντορίνη

Συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 37χρονος Ρουμάνος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Ειδικότερα, ο 37χρονος αναζητούνταν σύμφωνα με έγγραφο των διωκτικών αρχών Πολωνίας κατηγορούμενος για διάπραξη ληστειών το 2016 στην Πολωνία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις