Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας: Έχουν αστυνομικό σταθμό αλλά δεν έχουν… αστυνομικούς!

Ο αστυνομικός σταθμός μισθώνεται κανονικά αλλά… παραμένει κλειστός, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος να δουλέψει εκεί.

Και βέβαια, μια περιοχή χωρίς αστυνομικούς είναι παράδεισος για τους κλέφτες, που… όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους!

Όπως διαβάζουμε στο The Best News, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου με επιστολή του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και Ακαρνανίας και τον Δήμο Ξηρομέρου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την μη αστυνόμευση στην περιοχή.

Στην επιστολή αναφέρεται:

“Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ανησυχία, την αγωνία, αλλά και το θυμό όχι μόνο των επαγγελματιών αλλά και όλων των κατοίκων του Δ.Δ. Μύτικα για τα συνεχόμενα κρούσματα ληστειών, που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες.

Αγγίζει τα όρια του παραλόγου το γεγονός ότι σε ένα τόσο μικρό μέρος, έχουμε τόσα περιστατικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Αγροτικής Τράπεζας. Δύο ληστείες μέσα σ’ ένα χρόνο. Το παράλογο επίσης είναι ότι το κτίριο του Αστυνομικού Σταθμού υπάρχει και μισθώνεται κανονικά χωρίς να υπάρχουν ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ!!!!!!!

Ζητούμε επιτέλους την βοήθεια σας πάνω σ’ αυτό το πρόβλημα, που ολοένα γίνεται και μεγαλύτερο”…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε