Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Σάλος στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία – Μεταφορά νεογέννητου μωρού σε μηχανάκι [pics]

Μυτιλήνη: Σάλος στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία – Μεταφορά νεογέννητου μωρού σε μηχανάκι [pics]

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αντιδράσεις. Καταγγελία για τη στάση της αστυνομίας όταν ενημερώθηκε…

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στο διαδίκτυο και όχι μόνο, προκαλεί η φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook και δείχνει τον τρόπο που μεταφέρεται ένα νεογέννητο μωρό, πάνω σε μηχανάκι. Στην εικόνα που έχει γίνει viral, βλέπουμε το μηχανάκι εν κινήσει. Ο οδηγός φοράει κράνος και πίσω του μια γυναίκα, κρατά με το ένα της χέρι ένα παιδικό καθισματάκι για νεογέννητα, μέσα στο οποίο διακρίνεται και το μωρό!

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Η καταγγελία που σαρώνει το facebook

“Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά”!

https://www.facebook.com/sofia.kaltsatou/posts/10214597878800585

Η σχετική καταγγελία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να μιλούν για εγκληματικά λάθη και αποφάσεις που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις