Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Στα προαύλια του παιδότοπου δεν ήταν φυτεμένα μόνο οπωροκηπευτικά…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η είδηση έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και οργή στους κατοίκους του νησιού…

Οι συλλήψεις έγιναν αργά χθες το απόγευμα (04-07-2012) στην περιοχή του αεροδρομίου Μυτιλήνης, από προσωπικό του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 53 και 47 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στο κεντρικό λιμεναρχείο του νησιού με χειροπέδες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε παιδότοπο βρέθηκαν στο πίσω προαύλιο, τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,05, 1,10 και 1,13 μέτρων αντίστοιχα φυτεμένα ανάμεσα σε άλλα οπωροκηπευτικά.

Επίσης εντός του εσωτερικού χώρου του παιδότοπου και συγκεκριμένα κάτω από την ταμειακή μηχανή, βρέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων.

Σε αυτό της 47χρονης βρέθηκε μία γλάστρα με φυτόχωμα με ένα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 35 εκατοστών και μία  χάρτινη συσκευασία, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων. Επίσης συνελήφθη ένας 59χρονος ο οποίος φέρεται ως σύνοικος σύζυγος της 47χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σκιάθος:”Με έκλεισαν στο δωμάτιό τους και με βίασαν 5 άτομα”!

Ηλεία:Αίμα και δάκρυα σε φούρνο-Ο μύλος του έκοψε τα δάχτυλα!

Αχαϊα: Άμα είναι να σου κάτσει…-Με 1,5€ κέρδισε 50.000€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε