Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Το εφετείο βγάζει “αθώο” το νοσοκομείο για το θάνατο 26χρονης μητέρας

Εικόνα από το LesvosNews.gr

Η κοπέλα έσβησε χτυπημένη από τον καρκίνο και σύμφωνα με την οικογένεια, από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου είχε απευθυνθεί αρχικά, της είχαν πει ότι έχει μια απλή μαστίτιδα.

Σύμφωνα με το LesvosNews.gr, για την υπόθεση της Στέλλας Αξαρλή, πρωτόδικα η οικογένειά της είχε δικαιωθεί και
μάλιστα είχε επιδικαστεί ένα ποσό μαμούθ για τα Ελληνικά δεδομένα, που έφτανε στις 625.000 ευρώ, σαν αποζημίωση.
Στην οικογένεια Αξαρλή, το σύζυγο της Στέλλας αλλά και το ανήλικο αγοράκι της…

Τώρα, σύμφωνα πάντα με το LesvosNews.gr, η απόφαση αυτή ανατράπηκε στο Εφετείο, το οποίο αποφάνθηκε ότι οι γιατροί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης “έκαναν ορθολογική διαδικασία” και κατά συνέπεια δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην άτυχη Στέλλα.

Η οικογένειά της πάντως, επιμένει ότι η κοπέλα χάθηκε από λάθη των γιατρών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και πως όποια απόφαση κι αν βγήκε, θα την προσβάλλουν ένδικα και θα προσπαθούν μέχρι το τέλος να αποδείξουν, ότι το παιδί τους χάθηκε άδικα.

Όλα ξεκίνησαν το 2007
Ενώ η κοπέλα ήταν έγκυος στον γιο της, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και πηγαίνοντας στο νοσοκομείο του νησιού, οι γιατροί της είπαν ότι είχε μαστίτιδα. Οι πόνοι όμως συνεχίζονταν και απευθύνθηκε στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” στην Αθήνα όπου διαπίστωσαν ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Επειδή η εγκυμοσύνη της κοπέλας είχε ήδη προχωρήσει, δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση για να αντιπετωπίσει δυναμικά την ασθένεια. Τελικά, ο γιος της γεννήθηκε με καισαρική τομή στους 7 μήνες σε βάρος 800 γραμμαρίων όμως η ίδια λίγο καιρό αργότερα παραδώθηκε στη νόσο.

Δείτε το βίντεο με αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση:

Διαβάστε ακόμα:

Τρίκαλα: Πέθανε λίγο μετά τη γέννα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε