Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μυτιλήνη:”Την έθαψα με το εσώρουχο, γιατί ήθελα να τη θυμάμαι ημίγυμνη” – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr
ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr

Ο συζυγοκτόνος σοκάρει με την ομολογία του – Συγκλονισμένοι όλοι όσοι τον γνώριζαν, που μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που τους έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να βλάψει ούτε κουνούπι…

”Θόλωσα, την ένπνιξα και την έθαψα”. Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν ο φερόμενος ως δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει την κοινωνία της Λέσβου.

Όσοι γνωρίζουν τον Σ.Σ. μιλούν με τα καλύτερα λόγια και υποστηρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που δεν θα μπορούσε να βλάψει ούτε κουνούπι. Όμως έφτανε μία στιγμή – όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του – για να φτάσει στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η τραγωδία άρχισε να διαδραματίζεται στις 17.00 περίπου το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στην οδό Θεοφράστου 48 στη Μυτιλήνη.
ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr
Ύστερα από έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους ο 45χρονος άνδρας πίεσε με τα χέρια του το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας στα σημεία του στόματος και της μύτης, με αποτέλεσμα να πεθάνει από αφυξία.

Στη συνέχεια περίμενε λίγο για να νυχτώσει και έβαλε το άψυχο πλέον σώμα της κοπέλας στο αυτοκίνητό του. Το μετέφερε στην περιοχή της Λάρσου κονά στο Ντίπι κι εκεί σε μία ερημική παραλία την έθαψε στην άμμο.
ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Το ίδιο βράδυ η 18χρονη κόρη της άτυχης κοπέλας από τον πρώτο της γάμο ανησύχησε για τη μητέρα της γιατί δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματα που της έστελνε ως συνήθως από το κινητό της τηλέφωνο. Επειδή υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ενημέρωσε το φυσικό της πατέρα και μαζί του πηγαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της μητέρας της στην αστυνομία.

Το ίδιο έκανε και ο 45χρονος δολοφόνος, ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας από τους αξιωματικούς της αστυνομίας έπεσε σε πολλές αντιφάσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσει λίγο αργότερα την αποτρόπαια πράξη του.
ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr
Οι αστυνομικοί τον άκουσαν συγκλονισμένοι να λέει πως όταν σκότωσε τη γυναίκα του αυτή φορούσε το νυχτικό της αλλά στη συνέχεια την άφησε και την έθαψε με το εσώρουχό της, επειδή όπως είπε, ήθελε αυτή να είναι η τελευταία εικόνα από τη νεκρή γυναίκα του!

Δείτε το βίντεο του lesvosnews.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:Η άγρια μάχη αντιεξουσιαστών-οπαδών της Χρυσής Αυγής στην κάμερα -Βίντεο!

Τρίκαλα: Το μπαρ της ακολασίας – Σερβιτόρες του σεξ με 100€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε