Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ναύπακτος: Συγκλονίζει η μάνα που έχασε και τους δύο γιους της σε τροχαία δυστυχήματα!

Ναύπακτος: Συγκλονίζει η μάνα που έχασε και τους δύο γιους της σε τροχαία δυστυχήματα!

Στην άσφαλτο άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δύο παιδιά της. Συγκλονισμένη η Ναύπακτος από τη νέα τραγωδία…

Η τραγική είδηση με τον θάνατο 40χρονου σε τροχαίο χθες το μεσημέρι στη Γαβρολίμνη στη Ναύπακτο έπεσε σαν κεραυνός στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες η χαροκαμένη μάνα είχε δυο γιους που χάθηκαν και οι δύο σε τραγικά τροχαία μέσα σε δέκα χρόνια περίπου.

Πριν από μερικά χρόνια ο πρώτος αδερφός έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Γέφυρα του Ευήνου και χθες ο δεύτερος αδερφός έχασε την ζωή περίπου 9 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του στο κόμβο της παλαιάς περιφερειακής οδού προς τον ποταμό Εύηνο. Επίσης ο 40χρόνος ήταν πατέρας  ενήλικου κοριτσιού.

Ο άτυχος 40χρονος έχασε τη ζωή του χθες στις 4 το απόγευμα στη Γαβρολίμνη, στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον Εύηνο ποταμό κοντά στο κόμβο προς (Πλατανιά). Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με μπετονιέρα με αποτέλεσμα ο 40χρονος από το Περιθώρι Ναυπακτίας να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και ασθενοφόρο που όμως δυστυχώς ο οδηγός του δικύκλου ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: nafpaktianews.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις