Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ναύπλιο: Τα κρουαζιερόπλοια που μαγνητίζουν τα βλέμματα – Αυξάνονται οι τουρίστες [vid]

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Από νωρίς το πρωί δυο κρουαζιερόπλοια βρίσκονται στο Ναύπλιο. Το ISLAND SKY έχει δέσει στο λιμάνι και το πολυτελεστατο Europa 2 βρίσκεται στα ανοιχτά του Αργολικού κόλπου…

Το ISLAND SKY είναι ένα μίνιμαλ κρουαζιερόπλοιο μόλις 90,6 μέτρων που κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Nuovi Cantieri Aquania της Ιταλικής πόλης Marina di Carrara το 1992 για λογαριασμό της ακμάζουσας τότε εταιρίας κρουαζιέρας RENAISSANCE CRUISES και έλαβε το όνομα RENAISSANCE VIII,διότι ήταν το όγδοο και τελευταίο πλοίο μιας σειράς μικρών κρουαζιερόπλοιων που είχαν κτιστεί σταδιακά από το 1989 στην Ιταλία με την φιλοσοφία της πολυτέλειας, της άνεσης και της ηρεμίας που προσφέρουν στον επιβάτη τα ιδιωτικά μεγάλα γιωτ.

Το Europa 2 έχει μήκος 224 μέτρα και φιλοξενεί 516 επιβάτες. Διαθέτει 7 εστιατόρια και 6 bar στα 7 καταστρώματά του.
Τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και η αναλογία επιβατών προσωπικού είναι τα στοιχεία, που καθόρισαν τον μικρό αριθμό επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο της Hapag-Lloyd Cruises, το οποίο ξεκίνησε το παρθενικό ταξίδι του το Μάιο του 2013. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία STX Europe στο Saint Nazaire της Γαλλίας. Το «Europa 2» έχει επτά εστιατόρια, με το μεγαλύτερο να είναι το Weltmeere. Υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν γαλλική κουζίνα, ασιατική και ιταλική ενώ υπάρχει και ένα Sushi restaurant. Το πλοίο διαθέτει 6 μπαρ, πισίνα μήκους 15 μέτρων, γυμναστήριο, δύο γήπεδα γκολφ και spa.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε