Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα κόντρα Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα “γιουχαΐσματα” στην Κέρκυρα

Νέα κόντρα Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα “γιουχαΐσματα” στην Κέρκυρα

Στόχος μιας ομάδας ατόμων έγινε χθες στην Κέρκυρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Τα άτομα επιτέθηκαν φράστικα κατά του υπουργού με αφορμή την έφοδο της Αστυνομίας στην υπό κατάληψη “βίλα Αμαλία”

Το περιστατικό έγινε την ώρα που ο υπουργός βρισκόταν έξω από το δημοτικό θέατρο στη νησί των Φαιάκων, το γεγονός καταγράφηκε από την ιστοσελίδα left ως εξής:
“Έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας γιουχαρίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Μία από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας παρακολουθούσε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, όταν γιουχαρίστηκε από πολίτες. Μπήκε τρέχοντας στο αμάξι του και έφυγε με τη συνοδεία του.” Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
“Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ( left . gr ) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό.
Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί.”

Διαβάστε επίσης:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε