Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νερό Θεσσαλονίκη: Εξώδικη διαμαρτυρία του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, προς την ΕΥΑΘ ΑΕ ζητώντας να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς, όπως επισημαίνει, “ήδη συμπληρώθηκε μία εβδομάδα χωρίς νερό στις περισσότερες περιοχές του Πανοράματος και της Πυλαίας, που ανήκουν στο δίκτυο αρμοδιότητας και ευθύνης της ΕΥΑΘ”.

Ο κ. Καϊτεζίδης αναφέρει ότι το ίδιο διάστημα δεν έχουν νερό το Δημαρχείο στο Πανόραμα, εκατοντάδες κατοικίες αλλά και “ευαίσθητα” κτίρια όπως κλινικές, σχολεία κλπ. Ο δήμος ενημερώνει ότι στις 9 Ιανουαρίου είχε σταλεί επιστολή προς την ΕΥΑΘ, στην οποία γινόταν αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Ωστόσο δεν υπήρξε αποκατάσταση του προβλήματος και για το λόγο αυτό ο δήμαρχος επανήλθε σήμερα με το εξώδικο, το οποίο κοινοποίησε και προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

“Όσον αφορά το εξώδικο, υπάρχουν οι ανακοινώσεις της ΕΥΑΘ που εξηγούν γιατί υπήρξε πρόβλημα” ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και παρέπεμψε στις απαντήσεις που έχουν δοθεί από την εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε