Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάλυμνος: “Είχαμε ερευνήσει το σημείο που βρέθηκε το πτώμα! Δεν υπήρχε τίποτα” [vid]

Κάλυμνος: “Είχαμε ερευνήσει το σημείο που βρέθηκε το πτώμα! Δεν υπήρχε τίποτα” [vid]
Εικόνα από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως, οι μαρτυρίες για το θρίλερ με τον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός.

Και ενώ η οικογένεια του 21 ετών φοιτητή αναμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της νεκροψίας, για να διαπιστώσει πώς πέθανε ο νεαρός, ερωτήματα προκαλουν οι μαρτυρίες ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, είχαν γίνει έρευνες και μάλιστα, είχε περάσει πολύς κόσμος, χωρίς κανείς να δει το παραμικρό.

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες για τον φοιτητή, είπε χαρακτηριστικά:

“Τελευταία φορά περάσαμε από το σημείο την Παρασκευή. Δεν υπήρχε τίποτα. Και δεν ήμουν μόνος. Θα το είχαμε δει (το πτώμα) δεν υπήρχε περίπτωση”.

Άλλος μάρτυρας περιέγραψε:

“Ακριβώς πίσω από στάνη ήταν το πτώμα του παιδιού… Είμαι βέβαιος ότι έχουν ψάξει εκεί από την πρώτη μέρα που εξαφανίστηκε το παιδί. Σίγουρα έχει ψαχτεί εκεί η περιοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσανε τόσο κοντά του και να μην το είδαν”.

“Δεν είναι μέρες νεκρός”

Ένα άλλο στοιχείο που προβληματίζει, είναι η πληροφορία ότι ο νεαρός φοιτητής που είχε εξαφανιστεί μέρες, δεν είναι νεκρός για πάνω από δύο 24ωρα. Αυτό επιβεβαιώνει και ο μάρτυρας, που μίλησε στην εκπομπή.

“Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι αν είχε πεθάνει από την Κυριακή που αγνοείται, δε θα μπορούσες να το πλησιάσεις καθόλου το πτώμα του παιδιού. Εγώ πλησιάσα σχετικά κοντά, δε μου ήρθε καμία άσχημη οσμή και το χρώμα του μου φάνηκε ότι το παιδί είχε σκοτωθεί πρόσφατα. Δηλαδή να είχε μία με δύο μέρες που είχε σκοτωθεί”.

Θεία φοιτητή: Όλα είναι σκηνοθετημένα

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΝΑ live, η θεία του φοιτητή σχολίασε το γεγονός ότι η σορός του “δείχνει” να έχει μεταφερθεί στο σημείο.

Θεία: “Τον έσυραν. Τον έσυραν. Για δολοφονία δεν πρόκειται; Για τι πρόκειται τελικά; Όλα σκηνοθετημένα αλλά γιατί τόση κακία; Έστησαν ολόκληρη στρατηγικό σχέδιο;.. Εύχομαι οι ένοχοι να βρεθούν και γρήγορα. Και να σταθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης”.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Για την ώρα, επισήμως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το θάνατο του φοιτητή.

Οι αρχές προσανατολίζονται ακόμη και στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. Ίσως δηλαδή, ο φοιτητής να χτύπησε και να άφησε την τελευταία πνοή του αβοήθητος. Όσο για το στοιχεία της μετακίνησης της σορού του, η απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι τη σορό μετακίνησαν άγρια ζώα. Θυμίζουμε ότι ο φοιτητής είχε στο άψυχο σώμα του, σημάδια επίθεσης ζώων.

Πηγή: TATIANΑ live

 

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις