Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κάλυμνος: Την έδεσαν με το καλώδιου του τηλεφώνου και της έκλεψαν 15.000 δολάρια!

Κάλυμνος: Την έδεσαν με το καλώδιου του τηλεφώνου και της έκλεψαν 15.000 δολάρια!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η άγρια ληστεία έγινε χθες το πρωί, όταν οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Καλύμνου και βγήκαν έχοντας κλέψει 15.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το kalymnos-news οι δύο δράστες μπήκαν ξημερώματα, λίγο πριν τις 4.00 στο σπίτι και έκλεισαν το στόμα της 67χρονης ιδιοκτήτριας με μονωτική ταινία! Στη συνέχεια, έδεσαν την γυναίκα με το καλώδιο του τηλεφώνου.

Ο ένας από τους δύο έμεινε μαζί της για να την φυλάει ενώ ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει το σπίτι, από το οποίο σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια αφαίρεσε το ποσό των  15.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, ίσως  οι 2 δράστες να έχουν αφαιρέσει και κάποια άλλα χρήματα ή τιμαλφή, που προς το παρόν δεν έχει διαπιστώσει.

Μετά την αποχώρηση των 2 δραστών η 67χρονη κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια. Με τη βοήθεια γείτονα ενημερώθηκε το ΑΤ Καλύμνου.  Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και ερεύνησαν το χώρο για ο χώρο όπου η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ ερεύνησαν τον χώρο για αποτυπώματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΑΤ Καλύμνου, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: kalymnos-news

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις