Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κανένα κάταγμα δεν βρέθηκε στο σώμα του αδικοχαμένου φοιτητή που να δικαιολογεί πτώση από βράχο!

Κανένα κάταγμα δεν βρέθηκε στο σώμα του αδικοχαμένου φοιτητή που να δικαιολογεί πτώση από βράχο!

– Οι πληροφορίες από τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση
– Οι επιστήμονες που εξέτασαν τη σορό του δεν βρήκαν κανένα κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από μεγάλο ύψος
– Η οικογένειά του επιμένει ότι ο νεαρός έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας
– Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του 21 ετών φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, μετά από 6 μέρες αναζητήσεων.

Αν και ο πρώτος ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του, απέδωσε το θάνατό του σε δυστύχημα -μετά από πτώση από βράχο- η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, “δείχνει” ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο…

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που ήταν παρών σε αυτή τη δεύτερη εξέταση, Σ. Τσαντίρης, είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

“Υπάρχει μια πρώτη διάγνωση. Δεν είχε κατάγματα σε κανένα σημείο του σώματος και δημιουργείται απορία, δηλαδή τι πτώση ήταν αυτή;”

Και συνεχίζει: “Ακόμα και κλιμακούμενη να είναι η πτώση, θα αναπτύξει μία ταχύτητα και θα έχουμε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια, στο θώρακα… Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν είχε κατάγματα οστών τέτοια που να δείχνουν μια πτώση με μεγάλη κινητική ενέργεια…”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τραυματιολόγος που μίλησε στην εκπομπή: “Δεν υπάρχει κάταγμα στις ακτινογραφίες. Κάποιο κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από ύψος”.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του φοιτητή, ζητάει απαντήσεις. “Δε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι έπεσε το παιδί από τέτοιο ύψος και βρήκαν σορό. Δε θέλω να θίξω των πρώτο ιατροδικαστή αλλά ο τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια θα βρει τα υπόλοιπα στοιχεία” είπε μεταξύ άλλων ο νονός του.

Η οικογένεια πάντως, από την πρώτη στιγμή δεν “καλύφθηκε” από το πόρισμα του πρώτου ιατροδικαστή, δεν δέχθηκε ποτέ ότι το παιδί τους σκοτώθηκε σε ένα τρομερό δυστύχημα και ακόμα δηλώνει ότι μάλλον πρόκειται για έγκλημα…

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις