Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Άγιος Βασίλης έκαψε το παντελόνι του στην Κρήτη [vid]

Ο Άγιος Βασίλης έκαψε το παντελόνι του στην Κρήτη [vid]

Με ένα αστείο διαφημιστικό σποτ που έχει κεντρικό πρόσωπο τον Άγιο Βασίλη και με τίτλο «Το ατύχημα του Αι Βασίλη…» οι υπεύθυνοι του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου Ηρακλείου Κρήτης προετοιμάζονται για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού, την 1 Δεκεμβρίου 2017.

Το νέο σποτ του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου είναι γυρισμένο σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου. Ο Άγιος βασίλης φορώντας την σκελέα του (γιατί δεν έχει άλλο παντελόνι) βγαίνει στους δρόμους και στα σοκάκια της πόλης. ψάχνοντας κάποιον να του ράψει το καμένο παντελόνι.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σκορπώντας χρώμα, άρωμα και γεύσεις Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Έτσι και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει φέτος νωρίτερα. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21:00 τα φώτα της γιορτής θα ανάψουν στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα φωταγωγήσει μία συστάδα 5 χριστουγεννιάτικων δέντρων που θα έχουν στηθεί ανάμεσα στα παραμυθένια σπιτάκια του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».

Έτσι θα ξεκινήσει και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει επιμεληθεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου τόσο μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» όσο και σε άλλους χώρους εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των εορτών.

Πηγή: CretaLive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις