Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μιχαλολιάκος έβαλε… φωτιά στα Τρίκαλα – Επεισόδια στην πορεία κατά της Χρυσής Αυγής [vids]

Τρίκαλα

Διαδηλωτές στα Τρίκαλα φώναξαν «όχι» στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Επεισόδια και κρότου λάμψης στην αντιφασιστική διαμαρτυρία.

Παρά την έντονη βροχόπτωση στα Τρίκαλα περίπου 300 περίπου μέλη διαφόρων αριστερών πολιτικών οργανώσεων διαμαρτυρήθηκαν το Σάββατο για την επίσκεψη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην πόλη τους.

Οι διαδηλωτές έφεραν πανό και φώναζαν διάφορα συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ωστόσο η ένταση κλιμακώθηκε και ακολούθησαν επεισόδια.

Δεν τους άφησαν να πλησιάσουν το ξενοδοχείο

Η αστυνομία είχε έντονη παρουσία με πάνω από 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλοι πολλοί αστυνομικοί και δεν άφησαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τον χώρο του ξενοδοχείου όπου μιλούσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί και στην αντίπερα όχθη του Ληθαίου ποταμού που διασχίζει την πόλη. Μία μικρή ομάδα προσπάθησε να περάσει απέναντι αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην επιστροφή των διαδηλωτών προς το κέντρο της πόλης, κάποιοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια σε δύο σημεία και την επιγραφή, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Στρατηγού Σαράφη.

Όπως αναφέρει το trikalazoom οι αστυνομικοί έδειξαν «υπερβολικό ζήλο» κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης στην οδό Γαριβάλδη.

Το σκηνικό θύμισε «εμπόλεμη ζώνη», και οι εκκωφαντικοί θόρυβοι από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης τρόμαξαν πολύ κόσμο στα Τρίκαλα.

Με πληροφορίες από: trikalaola, trikalazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις