Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο τσαμπουκάς γιος του πρώην βουλευτή

Ο τσαμπουκάς γιος του πρώην βουλευτή

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες απασχολεί την Αστυνομία η επιθετική συμπεριφορά του γιου πρώην βουλευτή του  Νομού Ηρακλείου.

Όπως γράφει το flashnews.gr πριν από μερικές εβδομάδες το συγκεκριμένο άτομο πιάστηκε στα χέρια με έναν πολίτη έξω από την είσοδο των δικαστηρίων στην λεωφόρο Δικαιοσύνης, και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών.

Πριν λίγες ημέρες, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», ο εριστικός γιος μπλέχτηκε και πάλι σε καυγά, αλλά αυτή τη φορά έναν δημοτικό αστυνομικό του δήμου Ηρακλείου.

Ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός ο οποίος προ «Καλλικράτη» είχε διατελέσει διευθυντής στη δημοτική αστυνομία της Αλικαρνασσού κατήγγειλε στην Αστυνομία όπου προσέφυγε για να κάνει μήνυση, ότι ενώ βρισκόταν με τη μηχανή για υπηρεσιακούς λόγους επί της οδού Σταδίου, ο γιος του βουλευτή με τη μηχανή που οδηγούσε κι εκείνος έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Ο δημοτικός αστυνομικός αναφέρει πως δέχτηκε επίθεση από τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία και πως αναγνώρισε το άτομο που του επιτέθηκε διοτι παλαιότερα όταν υπηρετούσε στην περιοχή της Αλικαρνασσού του είχε στείλει έγγραφα ζητώντας του να τακτοποιήσει κάποια θέματα που σχετίζονταν με τη λειτουργία της επιχείρησής του.

Το θύμα της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ισχυρίζεται ότι δεν είχε διαφορές με τον άνθρωπο που τον εμβόλισε με τη μηχανή και στη συνέχεια τον χτύπησε.

Ο δημοτικός αστυνομικός που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, λίγη ώρα μετά το επεισόδιο κατέφυγε στο αστυνομικό μέγαρο όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε