Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας διαμαρτύρονται για την κατάσταση του νοσοκομείου της πόλης

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας διαμαρτύρονται για την κατάσταση του νοσοκομείου της πόλης

Οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Αποκεντρωμένης Διοιίκησης Κρήτης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Οι Ιεραπετρίτες με λεωφορεία και αυτοκίνητα έφθασαν στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Ζητούν εφημερίες και τις 30 ημέρες του μήνα (αντί των 20 που ισχύουν σήμερα), την πρόσληψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, καθώς και πρόσληψη νέου manager στη θέση του παραιτηθέντος.

Σύσσωμοι οι φορείς της Ιεράπετρας με ανακοινώσεις τους δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα της πόλης.

Εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων συναντηθήκαν με τον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Μάνο Φραγκιαδουλάκη, όπου απέσπασαν την δέσμευση για αύξηση του προϋπολογισμού και την άμεση καταβολή 500.000 ευρώ, για να μπορέσει να λειτουργήσει το νοσοκομείο Ιεράπετρας. Μέσα στις επόμενες ημέρες  μάλιστα θα μεταβούν και στην Αθήνα για να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε και συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας κατά το οποίο η εφορία και οι δημόσιες υπηρεσίες αποκλείστηκαν από πολίτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ πολλοί καταστηματάρχες κατέβασαν ρολά στα μαγαζιά τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε