Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι “ψαλιδόκωλοι πολιτικάντηδες” του Ν. Μιχαλολιάκου – VIDEO

Οι “ψαλιδόκωλοι πολιτικάντηδες” του Ν. Μιχαλολιάκου – VIDEO

Στη Λάρισα βρέθηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο ΓΓ της οργάνωσης χρησιμοποίησε το… επιχείρημα ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες γιατί δεν είναι Ιταλοί (!) ενώ επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα.

Σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, παρουσία 250 – 300 μελών και υποστηρικτών του κόμματός του μίλησε χθες το απόγευμα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας από εξέδρα που είχε τοποθετηθεί επί της 23ης Οκτωβρίου και απέναντι από τα γραφεία του κόμματος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος όπως αναφέρει το thessalianews υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι φωτοβολίδα» στην πολιτική ζωή του τόπου και την ελληνική κοινωνία και επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα και τα ΜΜΕ.

Από τα κεντρικά θέματα της ομιλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ήταν και το μεταναστευτικό, ενώ πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα συνθήματα «Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα», καθώς «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ακούγονταν από τους συγκεντρωμένους. Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η φράση – απάντηση του κ. Μιχολολιάκου, σε πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής η γνωστή πανεπιστημιακός υποστήριξε ότι «η Χ.Α. αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα». Ο Ν. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε και υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα της αγάπης για όσους αγαπούν την Ελλάδα, συμπληρώνοντας πως μισεί όσους μισούν την Ελλάδα. «Ναι, για την Ελλάδα είμαστε ρατσιστές», τόνισε.

Όπως γράφει το onlarissa o πρόεδρος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα κάνοντας λόγο για «ψαλιδόκωλους, επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές. Παλιά η συμμορία, παλιά κρατάει η λεηλασία. Αυτούς ήθελαν. Αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι».

Εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση του «Είμαστε Ελληνες εθνικιστές. Δεν είμαστε φασίστες. Γιατί δεν είμαστε Ιταλοί». (!)

Και συμπλήρωσε: «Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς φασίστες και ήθελαν να κάνουν προδοτικό κράτος στη Θεσσαλία, οι απόγονοί τους βρίσκονται στα γόνατα της εξουσίας. Στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., όχι στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι απόγονοι των προδοτών, που ήθελαν να κάνουν οι πριγκιπάτο στη Θεσσαλία, είναι σήμερα επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Και που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.»

Διαβάστε επίσης: “Δεν γουστάρουμε βουλευτιλίκια – Εκμεταλλευόμαστε βουλευτικά προνόμια”-Video

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε